sl.png en.png

TC Livarstvo

Vaš partner v livarstvu

TC Livarstvo

Volframove zlitina

Dobavimo lahko polizdelke in bloke iz volframa in volframovih zlitin različnih geometrij in sestav. Na voljo so standardne sestave ki ustrezajo različnim standardom kot je npr.: ASTM B777, MIL-T-21014D, AMS 7725E.

Strankam lahko dobavimo izdelke, ki so narejeni na končno obliko in zahteve kupca. Na ta način lahko kupec prihrani pri mehanski obdelavi, ki je specifična za te zlitine in zagotovimo ustrezne tolerance končnih izdelkov. Izdelamo lahko tudi končne surovce, kjer lahko kupec maksimalno optimira proizvodnjo in prihranke.

V Weldston-u obvladujejo celoten proizvodni proces od proizvodnje prahu do CNC obdelave. To Weldston-u omogoča proizvodnjo in kombiniranje zelo individualnih sestav in lastnosti, ki jih lahko tudi spajamo z varjenjem, spajkanjem in drugimi metodami. S posebni CNC-obdelovalni postopki lahko ponudimo rešitev po meri strank.

https://www.weldstone.com/

 

Oprema za varjenje

Ponudba izdelkov vključuje tudi celoten spekter obločnih varilnih gorilnikov, plinskih šob, TIG elektrod in varovalk ter ostalega pribora za varjenje.

https://www.weldstone.com/en/welding