sl.png en.png

TC Livarstvo

Vaš partner v livarstvu

TC Livarstvo

TC Livarstvo je zastopnik za programsko opremo skupine ESI Group v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Makedoniji.

Programska oprema skupine ESI Group obsega celo celotno družino programov, ki pokrivajo virtualno dizajniranje in načrtovanje ter virtualno izdelavo.

 

Podrobneje si lahko o vseh posameznih programih ogledate na spletni strani ESI-Group oz. nas kontaktirate in vam bomo pripravili ustrezno predstavitev.

https://www.esi-group.com/software-solutions

https://www.esi-group.com/

 

 
Prednost programske opreme skupine ESI-Group je, da se določeni programi lahko med seboj povezujejo v virtualno verigo. To npr. pomeni, da se celotna izdelava nekega produkta izvede v virtualnem, v virtualnem se proces lahko optimizira do te mere, da so lahko prvi izdelani prototipni kosi tudi že serijski kosi.

Primer take virtualne verige predstavlja izdelava zvarjenca, ki je sestavljen iz preoblikovane pločevine. Deli pločevine so najprej hladno preoblikovani, nato pa sestavljeni in zavarjeni. Če v virtualni izdelavi upoštevamo vsak tehnološki postopek (preoblikovanje in varjenje) za sebe, dobimo drugačne rezultate kot če pri virtualnem varjenju upoštevamo zaostale napetosti, ki so nastale že pri preoblikovanju. Določeni programi iz skupine ESI Group omogočajo upoštevanje te virtualne verige.

https://www.esi-group.com/software-solutions/virtual-manufacturing/welding-assembly-simulation